Aku, Rhapsody & Biru's

Aku, Rhapsody & Biru's PDF/EPUB õ Aku, Rhapsody


Aku, Rhapsody & Biru's ❮BOOKS❯ ✯ Aku, Rhapsody & Biru's Author Ahadiat Akashah – Polishdarling.co.uk Menyingkap kehidupan Razlan selepas kematiannya Liku sebuah kehidupan Budak Rap Menyingkap kehidupan Razlan selepas kematiannya Liku sebuah kehidupan Budak Rap.

  • Paperback
  • 345 pages
  • Aku, Rhapsody & Biru's
  • Ahadiat Akashah
  • Malay
  • 01 October 2019
  • 9839216767 Edition Language Malay Other Editions None found All Editions

About the Author: Ahadiat Akashah

Ahadiat Akashah Kairuddin Akashah or known as Ahadiat Akashah is popular novelist The Malaysian Book of Records has recognized a local novelist with the most novel he wrotePahit manis seorang Ahadiat Akashah sila baca di sini.



10 thoughts on “Aku, Rhapsody & Biru's

  1. Yazlina Saduri Yazlina Saduri says:

    Satu lagi kisah remaja lelaki perempuan pun ada tapi tak menonjol sangat, lebih kpd role tepi yang mulut laser selamba payau dengan gelagat gila gila, tak berapa nak heran apa orang sekeliling nak kata, masing masing sibuk dengan urusan rappers akibat broken neck waktu buat gaya head spin utk performance break dance sempena Merdeka Rap Show AA ternyata ampuh de Satu lagi kisah remaja lelaki perempuan pun ada tapi tak menonjol sangat, lebih kpd role tepi yang mulut laser selamba payau dengan gelagat gila gila, tak berapa nak heran apa orang sekeliling nak kata, masing masing sibuk dengan urusan rappers break dance gigs Tragedi menyedihkan turut menghiasi cerita ni, kali ini akibat kemalangan yang betul betul menggores perasaan akibat broken neck waktu buat gaya head spin utk performance break dance sempena Merdeka Rap Show AA ternyata ampuh dengan skill bersahaja menceritakan kisah hidup anak anak muda dari pelbagai latar belakang keluarga tapi base dia sama, Born Raised Trapped Razlan sebut dan tulis surat pada Im, jangan suka pandang hina orang hanya kerana luaran dia selebet Yang baju compang campung dengan hidung telinga bercucuk bagai tu sebenarnya pemegang ijazah overseas Ramai jer yg pakai kameja dgn slack dgn tie bagai tapi kerja salesman Pada zaman tu yg tengah top 4U2C, KRU rasanya icons Imam Muda, princess hijab, novel sentap tarbiah ni semua takde lagi Babe Pesanan penting, kalau baru lepas santapan atau baru nak makan, elakkan baca buku ni Awal awal lagi dah diceritakan kisah si pencuci tandas di KL penjelasan maha vivid tentang harta karun yang perlu dihadap dek ibu Razlan tu saban hari Hailaaaa Siapa lagi boleh tulis benda mcm ni kalau bukan AA

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


10 thoughts on “Aku, Rhapsody & Biru's

  1. Yazlina Saduri Yazlina Saduri says:

    Satu lagi kisah remaja lelaki perempuan pun ada tapi tak menonjol sangat, lebih kpd role tepi yang mulut laser selamba payau dengan gelagat gila gila, tak berapa nak heran apa orang sekeliling nak kata, masing masing sibuk dengan urusan rappers akibat broken neck waktu buat gaya head spin utk performance break dance sempena Merdeka Rap Show AA ternyata ampuh de Satu lagi kisah remaja lelaki perempuan pun ada tapi tak menonjol sangat, lebih kpd role tepi yang mulut laser selamba payau dengan gelagat gila gila, tak berapa nak heran apa orang sekeliling nak kata, masing masing sibuk dengan urusan rappers break dance gigs Tragedi menyedihkan turut menghiasi cerita ni, kali ini akibat kemalangan yang betul betul menggores perasaan akibat broken neck waktu buat gaya head spin utk performance break dance sempena Merdeka Rap Show AA ternyata ampuh dengan skill bersahaja menceritakan kisah hidup anak anak muda dari pelbagai latar belakang keluarga tapi base dia sama, Born Raised Trapped Razlan sebut dan tulis surat pada Im, jangan suka pandang hina orang hanya kerana luaran dia selebet Yang baju compang campung dengan hidung telinga bercucuk bagai tu sebenarnya pemegang ijazah overseas Ramai jer yg pakai kameja dgn slack dgn tie bagai tapi kerja salesman Pada zaman tu yg tengah top 4U2C, KRU rasanya icons Imam Muda, princess hijab, novel sentap tarbiah ni semua takde lagi Babe Pesanan penting, kalau baru lepas santapan atau baru nak makan, elakkan baca buku ni Awal awal lagi dah diceritakan kisah si pencuci tandas di KL penjelasan maha vivid tentang harta karun yang perlu dihadap dek ibu Razlan tu saban hari Hailaaaa Siapa lagi boleh tulis benda mcm ni kalau bukan AA


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *