Piratja sybojëqielli

Å Piratja sybojëqielli MOBI ï


Piratja sybojëqielli [KINDLE] ❆ Piratja sybojëqielli ❤ Viktor Canosinaj – Polishdarling.co.uk Popular Books, Piratja sybojëqielli author Viktor Canosinaj This is very good and becomes the main topic to read, the readers are very takjup and always take inspiration from the contents of the book Popular books, Piratja sybojëqielli author Viktor Canosinaj This is very good and becomes the main topic to read, the readers are very takjup and always take inspiration from the contents of the book Piratja sybojëqielli, essay by Viktor Canosinaj Is now on our website and you can download it by register what are you waiting for? Please read and make a refission for you.

  • 48 pages
  • Piratja sybojëqielli
  • Viktor Canosinaj
  • Albanian
  • 21 December 2019

About the Author: Viktor Canosinaj

Canosinaj lindi në maj të vitit në qytetin e Vlorës, ku banonte dhe familja e tij Në vitin familja e tij transferohet në qytetin e Durrësit, ku shkrimtari kaloi fëmijërinë dhe rininë Pasi kreu studimet e larta për gjuhëletërsi shqipe në vitin , Viktor Canosinaj punoi si mësues letërsie në shkollën e mesme të Shupenzës në rrethin e Dibrës deri në vitin , me një shkëputje prej n.14 thoughts on “Piratja sybojëqielli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


14 thoughts on “Piratja sybojëqielli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *